Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 300 7609
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ατομική επιχείρηση ΜΑΡΙΑ – ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΚΟΜΠΟΥΓΙΑ, με έδρα στον Πλατανίτη Αντιρρίου στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 301906561, ΓΕΜΗ: 159454012000 , Δ.Ο.Υ: Μεσολογγίου, Τηλ. 210 300 7609, email: sales@need4pharmacy.gr, (εφεξής «επιχείρηση») είναι νόμιμος κύριος του διαδικτυακού τόπου need4pharmacy.gr (εφεξής ο «δικτυακός τόπος») και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής «ηλεκτρονικό κατάστημα») στον τόπο αυτό με σκοπό την έκθεση, διάθεση και λιανική πώληση των προϊόντων της και υπηρεσιών της στους χρήστες της ιστοσελίδας.

Η επιχείρησή μας σας παραθέτει τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου need4pharmacy.gr και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Η  επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η need4pharmacy.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Περιορισμός ευθύνης.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών.

Η επιχείρησή μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια, πληρότητα, εγκυρότητα και σαφήνεια των πληροφοριών και του εν γένει περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου όμως δεν εγγυάται, ούτε ευθύνεται έναντι των χρηστών, για την ασφάλεια και το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία της επιχείρησής μας να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Ακόμα, η επιχείρησή μας δεν εγγυάται ότι, η χρήση από χρήστες του δικτυακού τόπου, πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενό του, δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις κλπ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου «όπως ακριβώς έχουν», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιονδήποτε τρόπο. Ο διαδικτυακό μας τόπος προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό ακριβέστερη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εντούτοις, η επιχείρησή μας δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα είναι ανακριβή ή μη πλήρη, καθώς πρόκειται για πληροφορίες που δημοσιεύει επισήμως η κάθε προμηθεύτρια εταιρεία. Ειδικότερα η επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στον διαδικτυακό τόπο. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους προμηθευτές εκάστης εταιρείας. Ωστόσο, η επιχείρησή μας δεσμεύεται να παραδίδει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της σε συσκευασία που ενδείκνυται για την ασφαλή μεταφορά τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της, καθώς όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα ενώ τα αποθηκεύει σε κατάλληλους χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Η επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή αδυναμία στην παράδοση σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Το περιεχόμενο του διαδικτυακού μας τόπου, όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στο need4pharmacy.gr χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Το need4pharmacy.gr δεν φέρει ευθύνη για τις ιατρικές πληροφορίες οι οποίες έχουν ληφθεί από άλλες πηγές ή από καταχωρήσεις των χρηστών, ούτε συμβουλεύει για την λήψη συγκεκριμένης ιατρικής φύσεως ή λήψεως φαρμάκου απόφασης. Η επιχείρησή μας δεν συστήνει ή προτρέπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στον διαδικτυακό μας τόπο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται έναντι των καταναλωτών/ χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση παραγγελίας λόγω δικής τους υπαιτιότητας. Η αποστολή της παραγγελίας σημαίνει, ότι ο αντισυμβαλλόμενος έχει διαβάσει και κατανοήσει τους όρους της παρούσης και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα αυτούς. Για ανεπιθύμητες ενέργειες ή κατεστραμμένα προϊόντα που τυχόν προκύψουν ύστερα από την εκτέλεση της αγοραστικής ενέργειας, πρέπει ο χρήστης χωρίς καθυστέρηση να ενημερώσει για την κατάσταση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Είναι υποχρέωση του επισκέπτη/χρήστη/αντισυμβαλλόμενου να χορηγήσει με ακρίβεια τα προσωπικά του δεδομένα. Ο αντισυμβαλλόμενος στην συναλλαγή της πώλησης δηλώνει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί για την συναλλαγή του (σε περίπτωση, που αυτή ανήκει και σε έτερο, έχει την ρητή συναίνεση αυτού για την συναλλαγή) και ότι η πιστωτική κάρτα δεν έχει με οποιονδήποτε τρόπο ακυρωθεί ή απαγορευτεί η χρήση της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η επιχείρησή μας ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Σε καμία περίπτωση η επιχείρησή μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λπ.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την επιχείρησή μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της need4pharmacy.gr και της επιχείρησής μας, προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του διαδικτυακού τόπου της επιχείρησής μας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή μας και τον διαδικτυακό τόπο need4pharmacy.gr ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της επιχείρησής μας ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στον διαδικτυακό τόπο need4pharmacy.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη - Επισκέπτη

Ο κάθε χρήστης του διαδικτυακού τόπου need4pharmacy.gr αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιεί αυτόν και το ηλεκτρονικό κατάστημα της need4pharmacy.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Ο διαδικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους («links») προς άλλους διαδικτυακούς τόπους («sites»), οι οποίοι δεν ελέγχονται από την επιχείρηση αλλά από τρίτα πρόσωπα (π.χ. σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ελληνικών και ευρωπαϊκών Εποπτικών Αρχών, άλλων υπηρεσιών κ.λπ.). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/ χρηστών, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την επιχείρηση, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της επιχείρησης, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Eφαρμοστέο δίκαιο – αρμοδιότητα

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, όπως εκάστοτε ισχύουν και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Η ακυρότητα συγκεκριμένου όρου της παρούσης δε θίγει την ισχύ των υπολοίπων όρων, παρά παύει αυτοδικαίως να ισχύει.

Οποιαδήποτε παράλειψη άσκησης συγκεκριμένου δικαιώματος ή όρου από την εταιρεία που απορρέει από το παρόν δεν συνιστά παραίτηση από αυτό.

Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε τυχόν διαφοράς σύμφωνα με το Νόμο ή την Δικαιοσύνη που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξαιτίας αυτής είναι του Μεσολογγίου.

Ασφάλεια - Απόρρητο Συναλλαγών

Η επιχείρησή μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Σχετικά με το απόρρητο των συναλλαγών, όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή στην επιχείρησή μας είναι εμπιστευτικές και η επιχείρησή μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η επιχείρησή μας διατηρεί σύστημα αντιγράφων ασφαλείας, προστασίας, προστασίας κατά των ιών, προστασίας κατά των κακόβουλων ενεργειών κ.τ.λ. Επιπλέον, για την ασφάλεια του επισκέπτη έχει εγκατασταθεί SSL certificate, που διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων του επισκέπτη κατά την πλοήγηση του στην ιστοσελίδα (secure connection).

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

Η επιχείρησή μας, εφόσον συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας και παροχής συναίνεσης για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletters), ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σας στέλνει ενημερωτικά δελτία στο e mail που εσείς έχετε δηλώσει.

Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της επιχείρησής μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του διαδικτυακού μας τόπου/ ή να αποστείλετε σχετικό email στο sales@need4pharmacy.gr ή να κάνετε Διαγραφή από αυτά ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email που λαμβάνετε από εμάς και ειδικότερα πατώντας το πλήκτρο ''unsubscribe''.

Η ενημέρωση από την επιχείρησή μας, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό μας τόπο, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας.

Κώδικας Δεοντολογίας

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας διαθέσιμου στην διεύθυνση:

https://www.greekecommerce.gr/gr/kwdikas-deontologias/

Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στη διεύθυνση:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EL