Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 300 7609
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η επιχείρησή μας εκτελεί παραγγελίες μόνο για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η αποστολή γίνεται μόνο με τους κατωτέρω αναφερόμενους τρόπους. 

Αποστολή με Courier:

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με την εταιρεία ταχυμεταφοράς σε χρόνο 2-5 εργασίμων ημερών.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για οποιαδήποτε αποστολή εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μέχρι 2 κιλά , ο αγοραστής επιβαρύνεται με 3,00 ευρώ

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,10€

Αντικαταβολή: Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής γίνεται μέσω αντικαταβολής, η χρέωση θα είναι  επιπλέον της χρέωσης αποστολής +2,20€. Ο αγοραστής πληρώνει το αντίτιμο στην εταιρεία ταχυμεταφοράς κατά την παράδοση του προϊόντος. 

Οι τιμές του κόστους αποστολών συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Για δυσπρόσιτες περιοχές και μεγάλα σε όγκο δέματα (τα προϊόντα παραδίδονται στο πλησιέστερο στον πελάτη κατάστημα του δικτύου Courier για παραλαβή από το πρακτορείο).

Για αποστολή στην Κύπρο η χρέωση διαμορφώνεται σε 21,00€ για αποστολές εως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση θα είναι 2,50€.

Για τυχόν αγορά και αποστολή στο εξωτερικό, δύναται να γίνει συναλλαγή ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν με απουσία ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών. Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η επιχείρησή μας θα προσπαθήσει να ενημερώσει τον αγοραστή μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας από την στιγμή που έχει φύγει από το κατάστημά μας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή, όπως γίνεται λεπτομερής αναφορά στην Πολιτική Επιστροφών.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα: Η παραλαβή από το φυσικό κατάστημά που βρίσκεται στον Πλατανίτη Αντιρρίου, Δήμου Ναυπακτίας μπορεί να γίνει κατά τις ώρες 9.00 έως 17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή, κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικής στα τηλ. 210 300 7609