Το καλάθι μου

ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 300 7609
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάστασή τους στις περιπτώσεις που με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησής μας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που ζητήθηκαν στην παραγγελία και σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί ελάττωμα στο προϊόν που απεστάλη ή σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης που περιγράφεται κατωτέρω. Η επιχείρησή μας ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα μας, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

Στις περιπτώσεις αυτές, ο χρήστης αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος και να ζητήσει είτε την αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή/και προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που είχε καταβληθεί ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμεί, είτε να ζητήσει την καταβολή του τιμήματος που κατέβαλε κατά την αγορά πλέον των εξόδων αποστολής με χρέωση της επιχείρησής μας. Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας όπου η πληρωμή έχει γίνει με Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα ή Paypal, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη τον οποίο θα πρέπει να γνωστοποιήσει στην επιχείρησή μας.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον χρήστη - αγοραστή, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Ο χρήστης πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο τηλ. 210 300 7609 με την επιχείρησή μας, για να ενημερώσει για την επιστροφή και θα δοθούν οι αναγκαίες οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατόν να γίνει πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών και  πατώντας στο κουμπί διαγραφή. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την καταβολή του αντιτίμου αυτής και εφόσον από την επιχείρησή μας δεν έχει ακόμα τιμολογηθεί ούτε αποσταλεί το προϊόν, ο αγοραστής μπορεί να καλέσει στο τηλ. 210 300 7609 το συντομότερο δυνατό και η επιχείρησή μας θα προβεί στην ακύρωσή της παραγγελίας. Σε περίπτωση που παραγγελία έχει ήδη τιμολογηθεί αλλά δεν έχει αποσταλεί, τότε ο αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει με την επιχείρησή μας στο ανωτέρω τηλέφωνο με τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που έχει τιμολογηθεί και αποσταλεί, τότε ο αγοραστής πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία της υπαναχώρησης. Για την επιστροφή του αντιτίμου που έχει ήδη καταβληθεί, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται όπως αναφέρεται ανωτέρω στην διαδικασία των επιστροφών.

Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε να επικοινωνεί ο αγοραστής με την επιχείρησή μας για να ενημερώσουμε για τις επιλογές και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης. Οδηγίες και έντυπο υπαναχώρησης.

Ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που ο αγοραστής απέκτησε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από τον αγοραστή απέκτησε την φυσική κατοχή των αγαθών.

Προκειμένου να ασκήσει ο αγοραστής το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλει να ενημερώσει την επιχείρησή μας για την απόφαση να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση, αποστέλλοντας στην επιχείρησή μας είτε μέσω Mail στην διεύθυνση sales@need4pharmacy.gr μία έγγραφη και σαφή δήλωση ή το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο ωστόσο να είναι υποχρεωτικό, στα ανωτέρω αναγραφόμενα στοιχεία της επιχείρησής μας. Για να τηρηθεί η προθεσμία υπαναχώρησης είναι αρκετό να σταλεί η δήλωση περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης με έναν από τους άνωθεν αναφερόμενους τρόπους αποστολής αυτής.

Εάν υπαναχωρήσει ο αγοραστής από την παρούσα σύμβαση, η επιχείρησή μας θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε από την σύμβαση αγοραπωλησίας συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων όμως των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στην επιλογή του αγοραστή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που η επιχείρησή μας προσφέρει), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφαση να υπαναχωρήσει ο αγοραστής από την παρούσα σύμβαση. Η επιχείρησή μας θα προβεί στην επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας αν είναι εφικτό τον ίδιο τρόπο και το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο αγοραστής για την αρχική συναλλαγή, άλλως με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσει με τον αγοραστή για την ολοκλήρωση της ενέργειάς αυτής με οποιονδήποτε πρόσφορα τρόπο, ενώ δεν θα χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Η επιχείρησή μας δικαιούται σύμφωνα με το Νόμο να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα αγαθά και τα ελέγξει ώστε να διαπιστωθεί ότι βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον χρήστη - αγοραστή, ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, ότι είναι πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Ο αγοραστής οφείλει να στείλει πίσω το προϊόν που παρήγγειλε ή να το παραδώσει στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησής μας στην αναγραφόμενη στο παρόν διαδικτυακό τόπο διεύθυνση της επιχείρησής μας, στον Κάτω Πλατανίτη Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε εγγράφως ότι υπαναχωρεί από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν αποσταλούν πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Ο αγοραστής επιβαρύνεται με το με το συνολικό κόστος επιστροφής των προϊόντων στην επιχείρησή μας.

Έντυπο Υπαναχώρησης: εδώ